2310541195, 2310520822 6986009234 Αγίου Δημητρίου 40, Θεσσαλονίκη vattisglass@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
Vattis Glass Specialist
Τζάμια - Κρύσταλλα & Καθρέπτες Θεσσαλονίκη - Γυάλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη Μακεδονία


Η οικογενειακή επιχείρηση ''Vattis Glass Specialist'' ιδρύθηκε από τον Φαίδων Βάττη το 1975 και συνεχίζεται από τον υιό Κωνσταντίνο Βάττη, απόφοιτο μηχανολόγο-μηχανικό. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται στο γυαλί, στο εμπόριο χονδρικής/λιανικής υαλοπινάκων και στην επεξεργασία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών καθώς διαθέτει βιοτεχνία στις εγκαταστάσεις της.

Συνδυάζοντας τα τζάμια, τα κρύσταλλα και τους καθρέπτες καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εξαρτήματα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με στόλο οχημάτων, μπορεί να αναλάβει τη μέτρηση και τοποθέτηση τζαμιών και καθρεπτών καθώς και πιο πολύπλοκες και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας γυάλινες κατασκευές, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Μακεδονία. Δυνατότητα αποστολής υαλοπινάκων σε ξυλοκιβώτιο ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Τζάμια, κρύσταλλα χρωματιστά, καθρέπτες με διασφάλιση ποιότητας, ανθυγροί και οικολογικοί, βιτρίνες καταστημάτων σε όλα τα πάχη και σχέδια, συρόμενες και αυτόματες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, πόρτες securit, πόρτες φαρμακείων, ετοιμοπαράδοτες καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα πυράντοχα-κεραμικά για τζάκια και σόμπες, αλεξίσφαιρα-triplex, plexil-glass και πολυκαρμπονικά φύλλα.

Παράλληλα διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κορνίζες, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο γυαλί, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε σχετική κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες επιθυμείτε στο χώρο σας.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η αξιοπιστία των υπηρεσιών και η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες, μας εξασφαλίζουν την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται και μας προτιμά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ