2310541195, 2310520822 6986009234 Αγίου Δημητρίου 40, Θεσσαλονίκη vattisglass@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Vattis Glass Specialist | Τζάμια - Κρύσταλλα & Καθρέπτες Θεσσαλονίκη Μακεδονία


Με 48 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του γυαλιού και παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις και τις νέες εφαρμογές, η επιχείρηση ''Vattis Glass Specialist'', η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας προτείνει και να δημιουργήσει έξυπνες, ενεργειακές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δημιουργούμε μεγάλες επιφάνειες από γυαλί όπως είναι οι βιτρίνες καταστημάτων με προφίλ αλουμινίου ή μεταλλικό σκελετό σε οποιοδήποτε χρώμα και ταυτόχρονα προσφέρουμε ταχεία εξυπηρέτηση σε φθορές τζαμιών και βιτρινών. Φυσικά, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και πλήθος ειδικών γυάλινων κατασκευών που στόχο έχουν να κάνουν τον χώρο σας πιο άνετο και κομψό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Γυάλινες Πόρτες
  Securit - Triplex
  Επισκευή Γυάλινης Πόρτας
  Καθρέπτες
  Καθρέπτες LED
  Γυάλινα Χωρίσματα
  Συρόμενα Κρύσταλλα
  Καμπίνες Μπάνιου
  Υδροφοβικά Κρύσταλλα 
  Κρύσταλλα Νανοτεχνολογίας
  Γυάλινα Κάγκελα
  Γυάλινες Σκάλες - Δάπεδα
  Γυάλινα Στέγαστρα
  Ενεργειακά Τζάμια
  Τζάμια Διπλής Υάλωσης
  Θερμοηχομονωτικούς Υαλοπίνακες
  Τζάμια Πυράντοχα για Τζάκια - Σόμπες - Φούρνους
  Plexil-glass
  Ψηφιακή 3D Εκτύπωση σε Γυαλί
  Πλάτες Κουζίνας
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές γυάλινες κατασκευές για τον χώρο σας.

Με γνώμονα τη ποιότητα, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια είμαστε πάντα δίπλα σας και σας προσφέρουμε γυάλινες κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, η άριστη τοποθέτηση και εγκατάσταση στο χώρο σας καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, συνθέτουν την αξιοπιστία μας στο χώρο του γυαλιού. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ