2310541195, 2310520822 6986009234 Αγίου Δημητρίου 40, Θεσσαλονίκη vattisglass@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
 
Vattis Glass Specialist
Τζάμια - Κρύσταλλα & Καθρέπτες Θεσσαλονίκη - Γυάλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη Μακεδονία


Η επιχείρησή μας “Vattis Glass Specialist” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται από το 1975 στο χώρο του γυαλιού και πιο συγκεκριμένα στο εμπόριο και στην επεξεργασία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών.

Συνδυάζοντας τα τζάμια, τα κρύσταλλα, τους καθρέπτες καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εξαρτήματα, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει από μια απλή τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων έως και τις πιο πολύπλοκες και δύσκολες γυάλινες κατασκευές, εξυπηρετώντας άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες με διασφάλιση ποιότητος, οικολογικά και πιστοποιημένα με ISO, βιτρίνες καταστημάτων σε όλα τα πάχη και σχέδια, συρόμενες και αυτόματες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα πυράντοχα - κεραμικά για τζάκια και σομπες.

Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κορνίζες, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και ακολουθώντας πιστά όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων η αξιοπιστία των υπηρεσιών και η συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο μας εξασφαλίζουν την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται και μας προτιμά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ